Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Kazlų Rūdos „Saulės“ mokykla džiaugiasi galėdama pasidalinti, kad startuota su nauju, finansuotu Europos Sąjungos „Erasmus+“ projektu, pavadinimu „ARTHERA“. Šiame projekte išsikėlėme tikslą sustiprinti mokinių, turinčių specialiųjų ugdymosi poreikių, meninius įgūdžius, ugdyti kūrybiškumą. Mes, bendradarbiaudami su Turkijos, Kroatijos, Ispanijos, Italijos, Švedijos mokyklomis, sieksime praturtinti specialiųjų poreikių mokinių emocinį ir profesinį meno augimą. Labai tikime, kad pasaulinė pandemija netrukus baigsis ir projektą pavyks įgyvendinti ne tik nuotoliniu būdu. Nekantraujame pradėti kurti bendrus darbus.

„Erasmus+“ projektui „ARTHERA“ buvo sukurta eTwinning platforma, facebook paskyra. Kviečiame apsilankyti mūsų projekto facebook puslapyje ir jį pamėgti.

https://www.facebook.com/groups/738133050149585

Lapkričio mėnesio pabaigoje įvyko pirmasis „ARTHERA“ koordinatorių susitikimas nuotoliniu būdu. Šio susitikimo metu buvo aptarta COVID-19 situacija kiekvienoje šalyje ir suderinti organizaciniai klausimai.

Šių metų vasario 2 dieną įvyko antrasis „ARTHERA“ projekto susitikimas nuotoliniu būdu. Projekto vadovai ir koordinatoriai aptarė veiklų vykdymo galimybes.