Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Nuotrauka

Paskutiniąją stovyklos dieną stovyklautojai aplankė Stripeikių bitininkystės muziejų ir dalyvavo edukacinėje programoje “Pažink bites saldžiai”. Mokiniai susipažino kaip atrodo įvairios bičių gyvenamos erdvės, kokie įrankiai ir įranga reikalingi bitininkaujant.

Stovykla pasibaigė, tačiau ilgam įsimins Aukštaitijos nacionalinio parko lankytinos vietos, išbraidytos ežerų pakrantės, sugautos žuvys ankstyvą rytą (nes dieną žvejoti oi kaip nepaprasta; tave suras visur ir norės pagelbėti...), surinktos mėlynių saujos vaiko rankomis, ilgiausios maudynės ir "tarzankės", vakariniai laužai ir pokalbiai, pėsčiųjų žygiai ir plaukimai valtimis, mėnulio atspindys ramiam ežero vandenyje, naktys palapinėse... ir visa kas nepaminėta, kas pasiliko kiekvieno atmintyje. Dėkojame stovyklautojų vardu visiems stovykloje nuoširdžiai dirbusiems ir ją organizavusiems: Vitai, Gintarui, Virginijai, Sigitai ir Loretai A.