Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Kybartų „Rasos“ specialiojoje mokykloje dalyvavome tolerancijos dienos minėjimo renginyje

Nuotrauka

Š.m. lapkričio 16 d. mūsų mokyklos mokiniai kartu su lydinčiom mokytojom Loreta Papečkiene bei Aušra Kudžmaite bei socialine pedagoge Gintare Žukauskaite vyko į Kybartų „Rasos“ specialiąją mokyklą, kurioje minėjo tolerancijos dieną. Paminėti tolerancijos dieną mokiniai atvyko iš įvairių mokyklų: Vilkaviškio, Alvito, Gražiškių. Mokiniai buvo suskirstyti į komandas, mes buvome kregždutės. Tuomet visi kartu vienas kitam padedami kūrėme taikos balandžius ir juos kabinome ant taikos medžio. Renginyje buvo atliekamos populiarios lietuviškos dainos, todėl dainavome visi kartu. Ypatingai jautriai žiūrovai reagavo, matydami nepaprastu tikrumu ir išskirtiniu nuoširdumu švytinčius vaikų veidus, savyje talpinančius tiek daug gražaus ir nuoširdaus džiaugsmo paprastais dalykais, kurių mes kartais ir nepastebime.

Ši diena suteikė mūsų mokiniams daug džiugių, jaukių ir šiltų emocijų, todėl tikimės būti geresni ir labiau mylėti vieni kitus.