Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Edukacinė išvyka į Jūrę

Nuotrauka

Jūrės kaimo bendruomenė pakvietė mūsų mokyklos mokinius dalyvauti projekte „Gaminkime inkilus sugrįžtantiems paukščiams“. Nuvykę į svečius daug sužinojome apie grįžtančius paukščius, įvairius kenkėjus, medžius, sužinojome kaip pasigaminti inkilus. Norinčių pagaminti inkilus savarankiškai buvo daug, bet pasirodė, kad tai nėra taip paprasta. Dėkojame visiems, kurie pagelbėjo, pamokė, kad mūsų geri norai virstų inkilais. Dėkojame ponams Vytautui ir Jonui, Zinai ir Ingridai už geranoriškumą, dėmesį, kantrybę, inkilus ir arbatą, o mokytojai Audronei už gerą nuotaiką ir gardžius naminius sausainius.

Šis bendras darbas - gražios pavasario sutiktuvės. Priminimas, kad artėja Pasaulinė Žemės diena. Kovo 20 - ąją, minėdami Žemės dieną, dalį inkilų iškelsime savo mokyklos kieme, o likusius pakabinsime Bagotosios girininkijos miške su miškininkų pagalba.