Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Žiemos žaidynės ... be sniego

Nuotrauka

Baigiantis metams, pirmasis žiemos mėnuo pagailėjo sniego, todėl žiemos sporto šakų mėgėjai, slidininkai ir sniegbridininkai pakeitė varžybas ant sniego lengvosios atletikos bėgimais. Gruodžio 18 dieną, Utenoje naujai rekonstruotame „Utenio“ stadione buvo surengtos Lietuvos specialiosios olimpiados žiemos sporto šventė, finansuojama iš Neįgaliųjų reikalų departamento programų. Žiemos sporto šventės lengvosios atletikos varžybos, kuriose rungtyniavo SO sportininkai iš Kauno, Kazlų Rūdos, Radviliškio rajono Šeduvos ir Utenos, iš Ignalinos, Molėtų, Anykščių rajonų.

Atskirose amžiaus grupėse 400, 800, 1200 m. distancijose nugalėtojais tapo: Deimantė Grakauskaitė iš Šeduvos, Rimvydas Kriauzlys iš Kazlų Rūdos, Iveta Kalinauskaitė iš Kazlų Rūdos, Paulius Butautas iš Šeduvos, Edgaras Minsofinas iš Kazlų Rūdos, Sandra Kvederavičiūtė iš Kazlų Rūdos, Povilas Bartoševič iš Kazlų Rūdos, Rūta Tuskenytė iš Utenos, Raimondas Vaicekauskas iš Šeduvos, Aurimas Jasiulionis iš Utenos, Simona Geležiūnaitė iš Kauno, Erik Garbul iš Utenos, Jonas Urbanovičius iš Utenos.

Mišrių estafečių 4x400 m. dalyvavo net 9 komandos. 1 vietą iškovojo Utenos pirmoji komanda, 2 vietą - Kazlų Rūdos pirmoji komanda, 3 vietą – Šeduvos antroji komanda.