Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Šįmet rugsėjo fiesta prasidėjo Kazlų Rūdos mokyklų sporto varžybomis

Nuotrauka

Šių metų Kazlų Rūdos miesto šventės akcentas buvo Lietuvos persitvarkymo Sąjūdžio susikūrimo 25-metis, o rugsėjo 5-oji – data, žyminti Sąjūdžio Kazlų Rūdos rėmimo grupės įsikūrimą. Būtent šis minėjimas ir prasidėjo ketvirtadienį Kazlų Rūdos K.Griniaus gimnazijos sporto aikštyne savivaldybės mokyklų sporto varžybomis.

Nuo pat ankstaus ryto pasivaržyti dėl Lietuvos Sąjūdžio Kazlų Rūdos rėmimo grupės įsteigtų prizų be šeimininkų gimnazistų, būriavosi Kazlų Rūdos, Jankų, Bagotosios, Antanavo pagrindinių, Plutiškių vidurinės, taip pat Kazlų Rūdos progimnazijos „Elma“ ir Specialiosios mokyklų sportininkai. Pagal sporto varžybų programą savivaldybės moksleiviai jėgas galėjo išmėginti krepšinio, tinklinio, futbolo aikštėse, taip pat lengvosios atletikos ir jėgos keturkovės sektoriuose.

Mūsų mokyklos komandos mokiniai pasirodė gan neblogai visų varžybų metu ir su gera ir linksma nuotaika grįžome į mokyklą rankose nešdamiesi prizininkų taures.