Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Pirmosios tarptautinės Rygos vaikų ir jaunuolių žaidynės

Nuotrauka

Kazlų Rūdos specialiosios mokyklos mokiniai drauge su Šeduvos gimnazijos sportininkais dalyvavo tarptautinėse Rygos vaikų ir jaunuolių žaidynėse lapkričio 11-14 dienomis Rygoje. Šių įstaigų sportininkai varžėsi lengvosios atletikos varžybose. Geriausių rezultatų savo grupėse (lygiuose) pasiekė:

Vardas, pavardė, kolektyvas

Rezultatai (užimta vieta, distancija)

Iveta Kalinauskaitė

Kazlų Rūda

II – 60 m

I – 200m

Dovilė Radzevičiūtė

Kazlų Rūda

II – 60 m

III - 200 m

Rolandas Kriauzlys

Kazlų Rūda

II – 60 m

I – 200m

Rimvydas Kriauzlys

Kazlų Rūda

II – 60 m

I – 400m

Greta Skripkaitytė

Kazlų Rūda

III – 60 m

Vaidotas Jeskevič

Kazlų Rūda

III – 60 m

Neda Pabilionytė

Šeduva

I – 60 m

II – 200m

Paulius Butautas

Šeduva

I – 400 m

Šios tarptautinės Rygos žaidynės ilgam įsimins dalyviams. Buvo puikiai organizuotos ir įvairios savo turiniu. Po varžybų aplankėme Rygos senamiestį, muziejų. Jėgas atgavome baseine. Trečiąją dieną dalyvavome sporto festivalyje, kur visi žaidynių dalyviai buvo pakviesti sudalyvauti 30 individualių sportinių rungčių: linksmos užduotys, muzika, dovanėlės vaikus labai pradžiugino. Ketvirtąją dieną atsisveikinome su Ryga ir nuvykome į rudenišką Jūrmalą. Pro pušų šakas spindėjo saulė, bangavo jūra, „kandžiojosi“ šaltukas, vėjas... Šios žaidynės mūsų vaikams buvo svarbios ir džiugios ne vien gerais rezultatais, bet ir pirmaisiais įspūdžiais. Daugumai tai pirma kelionė į užsienį, kažkas pirmą kartą pamatė jūrą...