Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

LSOK 2014m. grindų ritulio asmeninių testų čempionatas

Nuotrauka

2014 metų vasario 5 d. Kėdainių specialiojoje mokykloje vyko Lietuvos specialiųjų mokyklų mokinių grindų ritulio asmeninių testų čempionatas.Mūsų mokyklos mokiniai pirmą kartą galėjo palyginti savo sugebėjimus atliekant grindų ritulio asmeninius testus su kitų specialiųjų mokyklų mokiniais šiame čempionate. Kvalifikaciniame etape geriausiai pasirodė mūsų mokyklos atstovai Edgaras Minsofinas ir Povilas Bartoševič, jie pateko į stipriausių čempionato dalyvių lygį ir užėmė aukštas vietas. Edgaras Minsofinas šioje grupėje užėmė 4 vietą, o Povilas Bartoševič užėmė 3 vietą.

Aukštus grindų ritulio asmeninių testų rezultatus čempionato metu parodė broliai Kriauzliai Rimvydas ir Rolandas, jie užėmė 1 ir 2 vietas savo pajėgumo grupių galutinėje įskaitoje. Mūsų mokyklos atstovės Greta Skripkaitytė ir Iveta Kalinauskaitė, jos savo grupėse užėmė 4 ir 5 vietas galutinėje įskaitoje savo pajėgumo grupėse.

Mūsų mokyklos atstovai šiame čempionate:

  • Iveta Kalinauskaitė
  • Greta Skripkaitytė
  • Rolandas Kriauzlys
  • Rimvydas Kriauzlys
  • Edgaras Minsofinas
  • Povilas Bartoševič

Su gera ir linksma nuotaika grįžome į mokyklą besidžiaugdami tokiu pasiekimu ir tikslu toliau tobulėti.

Parengė: Kūno kultūros mokytojas
Gediminas Akelaitis