Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Kelionė į gimtadienį

Nuotrauka

Š.m. lapkričio 20 dieną mūsų mokyklos 12 dainorėlių vyko į Raseinius, į Respublikinį specialiųjų ugdymo įstaigų meno festivalį, skirtą Raseinių specialiosios mokyklos gimtadienio šventei paminėti. Festivalio pavadinimas ypač tiko metų laikui – „Rudens spalvos“.

Mes labai apsidžiaugėme kvietimu į šį festivalį, nes su Raseinių mokykla ir jos bendruomene esame nedaug bendravę.

Į šventę buvo sukviesti patys artimiausi mokyklos draugai ir kaimynai, miestelio valdžia – administracijos direktorius, mero pavaduotoja, švietimo ir kultūros skyriaus vedėja, policijos atstovas ir dar daug visokių gerų dėdžių ir tetų su dovanomis.

Festivalyje dalyvavo Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokiniai, Kėdainių specialiosios mokyklos „Mažojo teatro“ kolektyvas, Kaišiadorių specialiosios mokyklos mokiniai, Šiaulių logopedinės mokyklos šokių kolektyvas „Sparnai, Kelmės specialiosios mokyklos dramos būrelis, na ir žinoma pačios Raseinių mokyklos mokiniai.

Mūsų mokyklos dainorėliai į festivalį vežė Lauros Remeikienės dainą „Sparnai gerumo“. Mokyklos direktorė Daiva Dabrilienė padovanojo didelę žalią gėlę, linkėdama, kad mokykla augtų ir klestėtų.

Visi festivalio dalyviai buvo apdovanoti saldžiomis dovanomis, visi gavo padėkas ir nuostabiai gražius spalvotus keraminius rudens lapus.

Po oficialios festivalio dalies mokiniams buvo suorganizuota diskoteka..., kurioje vaikai susirado naujų draugų.

Grįžome linksmi, praturtėję potyriais ir teigiamomis emocijomis. O autobuse visą kelią skambėjo dainos. Gal ir nusibodo kantriam vairuotojui Antanui mūsų muzika, bet jis dėl to ir mylimas, kad kantrus... Ačiū jam.

Muzikos mokytoja Audronė