Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Veiksmo savaitė be patyčių

Nuotrauka

Kovo 18-24 d., jau ketvirtą kartą organizuojama „Veiksmo savaitė be patyčių“. Prie šios Vaikų linijos inicijuojamos akcijos prisijungėme ir mes.

Kvietėme visus, mažus ir didelius, nelikti abejingais ir prisijungti prie renginių, kuriais siekėme neleisti pamiršti apie tai, kodėl yra taip svarbu ugdyti toleranciją ir užuojautą nuo pat mažens.

Klasių valandėlių metu ir ne tik, šypsojomės, diskutavome, kalbėjomės, dalinomės patirtimi, stengėmės būti draugiškais ir tolerantiškais. Kiekviena klasė sukūrė po plakatą „Stop patyčioms“, piešė piešinius „Mes draugai“, rinko draugiškiausią moksleivį, kūrė draugystės medį, geriausių darbų autoriai buvo apdovanoti diplomais bei saldžiais prizais. Susitikome su Vaikų teisių apsaugos skyriaus vedėja Loreta Urbštiene, kuri nuoširdžiai bendravo su mokiniais, priminė kaip svarbu vienas kitą gerbti, būti draugiškais, tolerantiškais ir nesityčioti vieni iš kitų. Atsisveikindama padovanojo akcijos „Smurtui prieš vaikus – NE!“ ir „Nustok tyčiotis“ atvirukus bei palinkėjo „Svajoti, siekti, norėti ir būsime laimingi...“

Būkime draugiški, tolerantiški ir gerbkite vieni kitus.

Parengė: Tatjana Volkovienė, Ingrida Kolkatova