Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Svečiuose pas kosmetologę Vidutę Staškevičienę

Nuotrauka

Nors ir šaltas vasario 20 dienos oras, pūtė žvarbus vėjas, tačiau didelė dalis 9-10 klasės mokinių kartu su klasės vadove svečiavosi pas kosmetologę Vidą Staškevičienę jos kosmetologijos kabinete „Edvida“.

Mūsų mokyklos mokiniai, ypač dešimtokai, jau galvoja apie būsimą profesiją, kur reikės mokytis baigus 10 klasių. Mokiniai lankosi Kauno profesiniam centre, kur mokosi daug mūsų mokyklos mokinių, klausia mokytojų, auklėtojų, globėjų patarimo.

Mūsų mokyklos mokytojai išsikėlė sau tikslą kuo daugiau informuoti mokyklos ugdytinius apie įvairias profesijas. Todėl klasės valandėlės metu dešimtokai ir devintokai iškeliavo į ekskursiją, kurioje susipažino su kosmetologo specialybe.

Dėkojame Vidutei Staškevičienei, kuri ne tik papasakojo vaikams apie higienos reikalavimus, supažindino su įvairiomis kosmetikos priemonėmis, bet ir palepino mokinius įvairiomis procedūromis: veido valymais, masažais ir kaukėmis. Visi gavome dovanų, o svarbiausiai daug meilės, dėmesio ir šilumos.

Parengė 9-10 klasės vadovė mokytoja Audronė Pranskevičienė