Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

44-oji dešimtokų laida

Nuotrauka

Sustok, įsiklausyk –
Skambutis neeilinis.
Nors daugelsyk girdėtas, –
Šį kartą – paskutinis!

Skamba paskutinis mokyklinis skambutis... Skamba jis kasmet... Kartojasi neišvengiamai, kaip pavasaris, žolė, triukšmas paukščių lizduose… Skamba kiekvieną birželį, bet vis kitiems.

Birželio 7-ąją nuskambėjo nuaidėjo paskutinis skambutis, Kazlų Rūdos specialiosios mokyklos baigiamųjų klasių mokiniams. Išleidžiama 44-oji laida. Mokyklinio skambučio aidas sukvietė visus į šventę. Pačius gražiausius sveikinimus ir palinkėjimus tą dieną jiems skyrė mokykloje liekantys jų draugai, mokytojai, auklėtojai. Liejosi gražios eilės, skambėjo dainos, sukosi šokėjai.

Paskutinius padrąsinimo žodžius, tarė mokyklos direktorė Daiva Dabrilienė, linkėjo rasti savo gyvenimo kelią, nepamiršti draugų, mokyklos.

Kazlų Rūdos savivaldybės mero pavaduotoja Ramutė Vinikienė bei švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Rita Janina Pleseckienė be nuoširdžių sveikinimų ir linkėjimų dešimtokams įteikė ir skanų tortą.

Neliko nuošaly ir patys šventės kaltininkai. Jie nuoširdžiai dėkojo savo mokytojams, auklėtojams, kurie visus tuos metus juos lydėjo iš klasės į klasę. Gėlės žiedeliu jie apdalino salėje sėdinčius visus mokyklos darbuotojus. Abiturientų tėveliai taip pat padėkojo mokyklos mokytojams, vadovams, kad rūpinosi jų vaikais visus tuos metus.

Po šventės visi buvo pakviesti į mokyklos kiemą, kur dešimtokai leido į orą balionus su savo slapčiausiomis svajonėmis, sodino rožių krūmus ir visi ragavom skanų išleistuvių tortą.

Kaip ir kiekvienais metais su viltimi, o kartu ir liūdesiu išlydime pas mus užaugusius ir jau tik svečiais sugrįžtančius savo mokinius. Labai tikimės jie ras savo gyvenimo kelią, kuris bus be didelių vingių ir paklydimų. Belieka tik linkėti, kad jų svajonės kiltų aukštai aukštai, o siekiai būtų atkaklūs ir tvirti.

Už gražią, šiltą ir nuoširdžią šventę dėkojame dešimtokų klasės vadovei Audronei Pranckevičienei bei grupės auklėtojai Agnei Šinkūnaitei.

Parengė: I. Kolkatova T. Volkovienė