Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

„Emil open 2022“

Nuotrauka

Antroji Emil open šventės sporto diena. Finalai, kovojame dėl apdovanojimų. 10 valanda. Pirmieji startuoja Justas ir Ignas 800 metrų bėgime. Tai yra elitinės grupės sportininkai, kurie varžosi absoliučioje kategorijoje. Ignas, po vakarykščių taktinių pamokų startuoja teisingai, bet per anksti pradėtas finišas leidžia Bulgarijos atletui aplenkti Igną paskutiniuosiuose metruose. Finišas : Ignas – sidabras, Justas ketvirtas.

Kitas bėgimas 12 valandą. 400 metrų. Šiame bėgime vėl Ignas ir Justas. Nuo pat pirmųjų metrų išsiveržę į priekį mūsiškiai niekam nepalieka jokių šansų ir finišuoja gerokai atsiplėšę nuo konkurentų. Taigi, Ignas – auksas, Justas – sidabras. Kitame bėgime Lukas taip pat iškovoja aukso medalį. Merginos bėga 100 metrų elitinėje grupėje Agnė ketvirta. Kamilė savo bėgimą laimi ir užsikabina aukso medalį. 100 metrų bėgimas vaikinams buvo nelabai sėkmingas Povilas 5 vieta, Dovydas ketvirtas. 200 metrų. Pradeda merginos. Elitinėje grupėje Agnė antra, Kamilė lieka ketvirta iki medalio trūko labai nedaug. Vaikinai 200 metrų bėgime išsidėstė taip: Dovydas 1 vieta, Lukas 4 vieta ir Povilas 7 vieta. Varžybos baigtos. Ilsimės ir 19 valandą einame į varžybų uždarymą ir diskoteką.