Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Nuotrauka

Labai džiaugiamės, kad šiuo sudėtingu laikotarpiu turėjome galimybę išvykti į Kroatiją, Zagrebo miestą, kur įvyko I-asis mūsų mokyklos koordinuojamo projekto „ARTHERA“ susitikimas. Nepaisant didelių iššūkių, susijusių su pandemija, susitiko visi 6 šalių dalyviai iš Lietuvos, Kroatijos, Ispanijos, Turkijos, Italijos ir Estijos. Šio susitikimo tikslas – atskleisti, pasidalinti ir pagilinti savo žinias muzikos srityje, įgyti patirties taikant muzikos terapiją SUP mokiniams.

Pirmąją dieną gėrėjomės komandų prisistatymais, reprezentuojančiais mokyklas, šalis. Projekto koordinatoriai aptarė tolimesnes projekto vykdymo galimybes.

Antroji diena buvo darbinga. Mokytojai dalyvavo muzikos terapijos seminare, kuriame pagilino žinias apie muzikos terapiją ir sudalyvavo praktiniame užsiėmime. Mokiniai patys gamino muzikos instrumentus, bendravo. Po pietų aplankėme Zagrebo senamiestį, išgirdome šio miesto istoriją, legendas.