Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Nuotrauka

Grįžę į mokyklą po Vėlinių, I ir II grupių mokiniai nepamiršo jau tradicija tapusių žygių įvairiose mūsų savivaldybės, bei artimesnių rajonų vietose.

Šį kartą savo žygį susiejome su atmintimi išėjusiems anapilin. Taigi žengėme Kazlų Rūdos miško takeliais, kalbėdami apie Vėlinių ir Visų šventųjų paminėjimą. Žygio metu aplankėme naująsias Kazlų Rūdos kapines. Uždegėme ir padėjome žvakes buvusiems mokyklos vadovams : Broniui Zorskai, Algirdui Bieliauskui, bei kitiems mokyklos darbuotojams. Iš kapinių pasukome prie tame pačiame miške pastatyto kryžiaus žuvusiems Lietuvos partizanams. Paskutinis žygio taškas jau visai prie mokyklos stovintis Lietuvos nepriklausomybės akto signataro Prano Dovydaičio paminklas, kurį taip pat pagerbėme uždegdami žvakutes. Šiame žygyje paminėjome brangius mokyklai, Lietuvai bei kiekvienam iš mūsų žmones. Žygiuodami "užsidirbome" po 6, 7 km.