Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Adventinė popietė

Nuotrauka

Lapkritis užleido vietą gruodžiui, žemę pradės dengti sniego paklotas. Šis laikas pasikeitimų atneša ne tik į gamtą, bet ir į sielą. Pradedame apie keturias savaites trunkantį adventą, kuris parengia mus švęsti Įsikūnijimo slėpinį, Dievo Žodžio atėjimą į šį pasaulį. Adventas – laukimo, rimties, vilties, maldos ir susikaupimo metas prieš Šv. Kalėdas. Bažnyčia kviečia įprasminti Kristaus gimimo laukimą gyvenant ir išgyvenant vidinio susikaupimo džiaugsmą, maldos, gerų darbų darymo laiką.

Gruodžio 8 d. mokyklos mokiniai su mokytojomis dalyvavo adventinėje susikaupimo popietėje Višakio Rūdoje, svečiuose pas kleboną V. Strioką. Mokiniai uždegė adventinio vainiko žvakes, mąstė, meldėsi, giedojo. Popietę užbaigėme agape. Tikrai verta pagalvoti, ką kilnaus ir gražaus nuveikti per adventą, kad išgyventume tikrąsias Kalėdas. Šios šventės tebūna pilnos tikėjimo, ramybės, pasiaukojimo ir Dievo artumo.

Dėkojame Višakio Rūdos klebonui V. Striokui už išgyventą vidinio susikaupimo džiaugsmą, šiltą ir jaukų priėmimą.