Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Gavome padėkos raštus už puikų pasirodymą Europos SO vasaros žaidynėse Antverpene

Nuotrauka

Gruodžio 16 d. Kūno kultūros ir sporto departamente prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės buvo pagerbti Lietuvos specialiosios olimpiados ir jų treneriai puikiai pasirodę Europos SO vasaros žaidynėse Antverpene (Belgija) ir iškovoję visų spalvų medalius.

Už gausius sporto laimėjimus, pavyzdinį požiūrį į darbą, sportą ir svarų indėlį garsinant Lietuvos vardą visame pasaulyje jiems buvo įteikti Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės padėkos raštai. Juos gavo ir Kazlų Rūdos specialiosios mokyklos direktorė, mokytoja Daiva Dabrilienė ir mokinė Iveta Kalinauskaitė.

Lietuvos specialiosios olimpiados 25 metų jubiliejaus proga grupei Lietuvos SO savanorių už pagalbą, paramą ir aktyvų dalyvavimą LSOK veikloje buvo įteikti LSOK padėkos raštai ir specialiai jubiliejaus progai pagaminti atminimo ženkleliai. Juo apdovanotas ir mūsų buvęs mokytojas Gediminas Akelaitis.

Direktorė Daiva Dabrilienė