Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Šauni žiemos sporto šventė Utenoje

Nuotrauka

Specialiosios olimpiados šūkis: LEISKITE MAN LAIMĖTI, BET JEI MAN NEPAVYKS, PASKATINKITE MANE SIEKTI PERGALĖS.

LSOK vykdydamas Lietuvos Respublikos Neįgaliųjų departamento programą 2012 m. gruodžio 18 d. Utenoje organizavo Žiemos sporto šventę. Mūsų mokyklą atstovavo gausi delegacija – 13 sportininkų. Pirmieji į trasą skubėjo slidininkai: 1 km laisvu stiliumi įveikė Aivaras Klanauskas ir Vaidotas Jeskevič (II ir III vietos). Po pertraukos minėti mokiniai su mokyklos direktore Daiva Dabriliene dalyvavo slidinėjimo estafetėje 3x1 km. Užimta III vieta.

Kita rungtis – lenktynės su rogutėmis porose: 50 ir 100 m distancijose. Šioje rungtyje mūsų sportininkams labai sekėsi : Heraldas Leščiauskas ir Gytis Kvedaravičius, Aurimas Papreckas ir Vaidas Šikšnius – I vietos laimėtojai. Prizinę III vietą merginų tarpe laimėjo Sandra Kvedaravičiūtė ir Agnė Kidoliūtė.

Paskutinė varžybų rungtis – bėgimas su sniegbridžiais. Tai nauja sporto šaka mūsų mokyklos mokiniams. Merginų tarpe septintokė Iveta Kalinauskaitė iškovojo II vietą.

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti medaliais. O visus žiemos sporto šventės dalyvius savo šokiais pasveikino ir linksmino Utenos specialiojo ugdymo ir užimtumo centro šokių kolektyvas. Nors lauke siautėjo žiema, sniegas, šaltukas (ir stebino kartais pasirodanti saulutė) visų nuotaika buvo pakili. Ir nežinia kas labiau džiugino ir šildė: ar rungtys, ar noras laimėti, arbata, draugystė, šokiai..., nes LSOK Žiemos sporto šventė buvo nuostabi.

Parengė mokytoja Daiva Dabrilienė.