Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Pagalba žvėreliams

Nuotrauka

Įpusėjus žiemai, prisnigus, paspaudus šaltukui, mokiniai nutarė, kad laikas keliauti į mišką. Dauguma miško žvėrelių be žmogaus pagalbos sunkiai išgyvena žiemą – po storais sniego patalais sunku susirasti maisto. Taigi, vieną žiemos dieną mokiniai su mokytojais Janina Simanavičiene, Birute Armoniene ir Gediminu Akelaičiu vežė su rogutėmis lauktuves miško gyventojams. Mokiniai žino, kad žvėrelių globa – visų rūpestis. Jie džiaugėsi padarytu geru darbu. Nepamirškime jais pasirūpinti, padėti peržiemoti ir pavasario sulaukti su džiugesiu širdyse! Tikimės, kad žvėreliai bus patenkinti ir sotūs.

Džiaugiamės, kad vaikai pabuvo netradicinėje aplinkoje, patyrė nepamirštamų įspūdžių. Vaikai važinėjosi rogutėmis, vartėsi sniege, vaikščiojo miške ir grožėjosi sniegu pasipuošusiais medžiais. Snieguoti, pilni gerų ir džiugių emocijų grįžome į mokyklą.

Parengė mokytoja Janina Simanavičienė.