Kazlų Rūdos
„Saulės“ mokykla

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Kalėdų džiaugsmas

Nuotrauka

Kalėdos – tai gimęs kūdikėlis Jėzus.

Tai sniegas, šventės, linksmybės. Tai stebuklų laikas. Ir kas gi jų nelaukia. Ir maži ir dideli.

Ši šventė atkeliavo ir į mūsų mokyklą. Visų nekantriai ir ilgai laukta - Kalėdų šventė. Ta diena vaikams buvo stebuklų diena.

Šventiškai papuoštoje salėje mokiniai, pasipuošę karnavaliniais rūbeliais, ne tik dainavo įvairias daineles, žaidė, šoko, bet ir laukė Kalėdų Senelio, o kartu ir dovanų.

Sumanių, kūrybingų auklėtojų ir mokytojų dėka, kalėdinė šventė virto mažyčiu stebuklu, kuris suteikė vaikams džiaugsmo, gerų emocijų bei svajonių išsipildymo.

Mus nustebino nepakartojamas mokinių išradingumas. Buvo matyti, kad dauguma klasių savo pasirodymui ruošėsi tikrai ne vieną dieną.

Pasirodymai, skleisdami kalėdinę nuotaiką, keitė vieni kitus ir atrodė, kad niekad nesibaigs... Šventės pabaigoje visų veiduose švytėjo šypsenos. Apimti energijos antplūdžio, džiaugdamiesi dovanomis ir vieni kitais, taip šokom su Kalėdų Seneliu, kad net grindys dundėjo. Ši šventė suvienijo mokinius, visi bendravo, šmaikštavo, pokštavo.

Parengė mokytoja Audronė Pranskevičienė.

Mielos Kalėdų šventės akimirkos: